Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سید امیر سامع با اشاره تشکیل ستاد اربعین در شهرداری قم اظهار کرد: همه اقدامات برای خدمت رسانی خوب به همشهریان و زائران ایرانی و خارجی در برنامه کار قرار گرفته است و ستادهای هشتگانه شهرداری به منظور خدمات رسانی بهتر در آستانه اربعین حسینی(ع) تشکیل شده است.

وی از حضور شهرداری قم و پاکسازی مسیر عبور زائران حسینی(ع) در ایام اربعین خبر داد و افزود: همانند دو سال گذشته نیروهای حوزه خدمات شهری، مدیریت پسماند و سایر حوزه‌های شهرداری به همراه داوطلبان اعزام شده و کار نظافت بخشی از مسیر پیاده روی را برعهده خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم بیان داشت: از عمود ۱۰۸۰ تا عمود ۱۱۸۰ و فاصله ما بین دو موکب حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران توسط ۶۰ نفر از نیروهای داوطلب شهرداری قم در این ایام نظافت خواهد شد، علاوه بر این بر اساس تجربه سال‌های گذشته بسیاری از دانشجویان و نیروهای داوطلبی که همراه موکب‌ها هستند درزمینه به مناسب سازی فضای فرهنگی و جمع آوری زباله و پسماند کمک می‌کنند.

سامع در ارتباط با سهم شهرداری قم از نیاز به وسایل نقلیه برای انتقال زائران گفت: سال گذشته ۱۰ اتوبوس عوامل موکب‌ها و پرسنل شهرداری را منتقل کردند و علاوه بر این 50 اتوبوس شهرداری قم در مرز مهران مستقر شدند که امسال هم این خدمات ارائه خواهد شد؛ ماشین‌آلات پسماند، آتش‌نشانی و خدمات شهری نیز برای پشتیبانی به عراق اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به برنامه‌های شهرداری برای برگزاری مناسب مراسم پیاده‌روی اربعین در قم، افزود: مسیر حرم مطهر تا مسجد مقدس جمکران که در سال‌های گذشته مسیر پیاده‌روی زائران بوده است توسط نیروهای شهرداری مناسب‌سازی خواهد شد.

معاون شهردار قم تأکید کرد: انجام برنامه‌هایی از جمله تغییر فضای شهری هماهنگ با ایام، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و ایجاد آمادگی در بلوار پیامبر اعظم (ص) از جمله ضرورت‌هایی است که شهرداری نسبت به آن اقدام کرده است.

وی افزود: در ارتباط با مدیریت پسماند، وضعیت پارک‌ها، زیباسازی شهری، ایمنی و تمهیدات آتش‌نشانی نیز امکانات شهرداری بسیج شده‌اند.

معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم در خصوص اسکان زائرانی که از دیگر استان‌ها در قم حضور پیدا می‌کنند تأکید کرد: همانند سال گذشته شهرداری برای ارائه خدمت به زائرانی که در مصلی قدس اسکان پیدا می‌کنند آمادگی دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در مورد دلایل تبدیل ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی شهرداری تهران، موضوع رفت و روب و نظافت شهر است. چندین سال و در ادوار مختلف بر روی این موضوع و نحوه پاکسازی و نظافت شهر فکر و کار شده و همچنین قوانین و قرارداد‌هایی منعقد و یا اصلاح شده است. 

وی افزود: در نیمه‌دوم دهه هشتاد، قرارداد‌ها به صورت تجمیعی بسته شد. ۱۸۰ قرارداد به ۵ قرارداد تبدیل و شهر به ۵ پهنه تقسیم و به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شد. علت این موضوع مکانیزه کردن رفت و روب شهر توسط پیمانکاران بود. این طرح همچنین در نیمه اول دهه نود هم ادامه داشت که وضعیت رفت و روب خوبی را در آن مقطع شاهد بودیم. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از نیمه دوم دهه نود تعداد قرارداد‌ها به بیش از ۱۵۰ قرارداد افزایش یافت، ادامه داد: این امر موجب تکثر و در واقع تضعیف پیمانکاران شد و در نتیجه شاهد آغاز روند کاهش کیفیت نظافت و رفت و روب شهر بودیم. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه امروز یک تجربه خوبی را از گذشته کسب کردیم و با یک نگاه بلند ۱۵۴ قرارداد را به ۱۴ قرارداد تبدیل کردیم، تصریح کرد: پیمانکارانی که توانایی فنی، مدیریت و مالی بهتری داشتند با شرکت در مناقصه کار را آغاز کردند. زمان اجرای قرارداد‌ها از یک سال به سه سال افزایش یافت و شرایط برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شد تا پیمانکاران با توجیه اقتصادی پای کار نظافت شهر بیایند و در این حوزه با نگاهی ۳ ساله سرمایه‌گذاری کنند. 

محمدی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۳ ماهه‌ای که قرارداد‌های جدید به پیمانکاران ابلاغ شده است، در حوزه تنظیف و نگهداشت شهر بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در سازمان مدیریت پسماند سرمایه‌گذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت